EN | MK | ES | IT | RO | SR

Stiri

Consorțiul a partcipat la întâlnirea online de închidere a proiectului WIDE

În data de 15 noiembrie 2023, consorțiul s-a reunit în cadrul celei de-a 4-a și ultimei Reuniuni Transnaționale a Proiectului WIDE, care a avut loc online.

WIDE – Integrarea Femeilor prin Antreprenoriat Digital – este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul ErasmusPlus. Inițiativa, care se încheie oficial în decembrie 2023, și-a atins cu succes obiectivul oferind femeilor  instrumentele necesare pentru a prospera într-o epocă digitală. Partenerii au reușit să producă resurse de formare eficiente, încorporând acele abilități și competențe necesare nu numai pentru a spori capacitatea de inserție profesională, ci și pentru a deschide ușile antreprenoriatului online.

Proiectul WIDE a primit feedback pozitiv din partea femeilor și a furnizorilor de formare care s-au alăturat sesiunilor de Testare & Validare desfășurate de parteneri în lunile precedente, pentru a testa calitatea și relevanța setului de instrumente WIDE. În plus, au fost organizate evenimente de multiplicare în diferite țări partenere. Aceste inițiative au reunit părți interesate cheie, inclusiv factori de decizie politică, educatori și lideri ai comunității și au ajutat partenerii să asigure un impact pe termen lung asupra rezultatelor proiectului; partenerii au utilizat o platformă pentru a prezenta realizările proiectului WIDE, pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a încuraja colaborarea pentru o responsabilizare digitală continuă în zonele rurale.

Întâlnirea de Închidere a reprezentat o oportunitate de a împărtăși rezultatele fiecărei sesiuni naționale de T&V și Evenimentele de  Multiplicare. În această etapă a proiectului, reuniunea a fost, de asemenea, relevantă pentru coordonarea sarcinilor administrative și financiare finale. Contribuțiile Partnerilor la întâlnire au demonstrat că proiectul WIDE se mândrește și cu gestionarea cu succes a tuturor activităților transversale, cum ar fi Diseminarea, Asigurarea Calității și Managementul de Proiect în ansamblu. De la început până la final, WIDE a demonstrat o planificare meticuloasă, o execuție eficientă și o coordonare eficientă.

 

Pentru mai multe informații despre proiectul WIDE, vă rugăm accesați:

WIDE Website: https://wideproject.eu/index.php

WIDE pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078760990250