EN | MK | ES | IT | RO | SR

Stiri

WIDE- Integrarea Femeilor prin Antreprenoriat Digital Evenimentul de Multiplicare ADDE

În data de 14 iunie 2023 , ADDE a organizat Evenimentul de Multiplicare a proiectului Erasmus+  WIDE- Integrarea Femeilor prin Antreprenoriat Digital, la care au participat reprezentanti ai diferitelor ONG- uri implicate in educatia adultilor, reprezentanți ai unor asociatii ale femeilor antreprenor din România, dar si potențiali beneficiari direcți ai cursurilor ce constituie produse intelectuale ale proiectului. Agenda evenimentului a cuprins următoarele teme:

a. Prezentarea generală a proiectului și a partenerilor

b. Prezentarea generală a produselor intelectuale 1 și 2 ( platforma RED si Manualul Ecosistemului Antreprenorial rural)

c. Prezentarea setului de instrumente și a produsului intelectual 3: Cursurile de formare online, cu următoarea structură:

1.Antreprenoriat feminin

2.Accesul la Finanțe

3.Economia partajată

4.Antreprenoriat Digital în Mediul Rural

 

d. Prezentarea Planului de validare a produsului intelectual 3: validarea cursurilor se va desfășura in luna iulie și va avea zece participanți care vor participa la cursuri prin prezență fizică, dar și sesiuni online.

 

În speranța că aceste cursuri vor atrage cât mai mulți beneficiari direcți și vor fi punctul de plecare pentru multe antreprenoare de sex feminin sau viitoare antreprenoare din zonele rurale din România, Serbia, Spania, Italia și Macedonia, vă invităm să accesați:

 

WIDE Website: https://wideproject.eu/index.php

WIDE pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078760990250