EN | MK | ES | IT | RO | SR

Stiri

Cursurile de formare WIDE sunt finalizate și 4 module de instruire sunt acum disponibile online pe platforma WIDE sub formă de resurse educaționale deschise

Realizarea produsului intelectual ( PR3 ) a fost finalizată în 6 limbi, iar  cursurile ONLINE și GRATUITE sunt disponibile pe site-ul web al proiectului.

Ca bază pentru dezvoltarea cursurilor inovatoare, consorțiul WIDE a utilizat materialul dezvoltat anterior - Manualul pentru Ecosistemul Antreprenorial Rural și a proiectat 4 module de instruire pe următoarele teme:

1.Antreprenoriat feminin

2.Accesul la Finanțe

3.Economia partajată

4.Antreprenoriat Digital în Mediul Rural

Mai mult, fiecare modul este disponibil și într-o versiune audio, format ppt și Word, ambele gata de descărcare.

Pe lângă varianta în limba engleză, toate modulele sunt disponibile în alte 5 limbi: spaniolă, italiană, sârbă, macedoneană și română.

După completarea cu succes a autoevaluării  fiecărui modul, cursantul poate descărca un CERTIFICAT personalizat care atestă finalizarea cursului.

La începutul fiecărui modul este disponibil un formular de feedback, deci NU UITĂȚI SĂ NE OFERIȚI UN CALIFICATIV!

Feedback-ul dumneavoastră este mai mult decât binevenit!

WIDE – Integrarea Femeilor prin Antreprenoriat Digital – este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin programul ErasmusPlus. Acesta are ca scop susținerea  femeilor din zonele rurale care își caută primul loc de muncă sau sunt șomere să-și creeze propria afacere online.

Pentru mai multe informații despre proiectul WIDE, vă rugăm vizitați:

WIDE Website: https://wideproject.eu/index.php

WIDE pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078760990250