EN | MK | ES | IT | RO | SR

Stiri

WIDE - Manualul Ecosistemului Antreprenorial Rural

WIDE – integrarea femeilor prin antreprenoriat digital – este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul ErasmusPlus. Scopul său este de a încuraja femeile care trăiesc în zonele rurale care își caută primul loc de muncă sau care sunt șomere să își creeze propria afacere online.

https://wideproject.eu/images/analysis.png Pentru dezvoltarea formării inovatoare și pentru asigurarea coerenței și eficacității formării,partenerii de proiect au elaborat Manualul Ecosistemului Antreprenorial Rural, luând în considerare orientările și resursele disponibile, atât la nivel național, cât și internațional. Cartografierea integrării femeilor prin intermediul  resurselor antreprenoriale digitale a evidențiat date calitative și cantitative, informații, instrumente și soluții pentru a promova potențialul antreprenorial  al femeilor printr-o abordare ascendentă.

Elementul inovativ este descrierea rezultatelor analizei comparative (inclusiv: Analiza nevoilor, grupuri țintă, elemente de inovare, impactul preconizat și potențialul de transferabilitate) în raport cu competențele profesionale și cadrele de calificare ale sectorului antreprenoriatului digital, pentru a se asigura că formarea este relevantă, oportună și concretă.

Pentru fiecare țară a consorțiului, partenerii de proiect au creat un  scurt raport actualizat, bazat pe datele existente privind acțiunile întreprinse pentru a aborda problema integrării femeilor prin antreprenoriat digital în țara lor.

WIDE - Manualul Ecosistemului Antreprenorial Rural și rezumatul principalelor constatări în limba engleză, spaniolă, română, italiană, sârbă și macedoneană sunt disponibile în platforma WIDE RED: https://wideproject.eu/analysis.php

 

Pentru mai multe informatii despre proiectul WIDE, va rugam vizitati:

WIDE Website: https://wideproject.eu/index.php

WIDE Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078760990250