EN | MK | ES | IT | RO | SR

Stiri

Consorțiul a participat la a doua intâlnire transnaționala a proiectului WIDE

Partenerul Italian IDP European Consultants a fost gazda celei de a doua intâlniri a consorțiului proiectului WIDE in Pescara, in data de 27 iunie 2022.

WIDE- Integrarea femeilor prin antreprenoriat digital – este un proiect co- finanțat de Comisia Europeană.  Obiectivul  principal al proiectului este susținerea femeilor din mediul rural aflate in căutarea primului loc de muncă sau sunt șomere, in vederea creării propriei afaceri online.

Intâlnirea de proiect a fost foarte utilă pentru monitorizarea implementării activităților orizontale ale proiectului , dar și pentru a pune in discuție munca depusă in vederea dezvoltării PR2, care va fi disponibil pe platforma WIDE în cel mai scurt timp.

Principala întrebare la care partenerii au incercat sa răspundă pe parcursul intâlnirii a fost:

Având în vedere informațiile și datele colectate pe parcursul dezvoltării PR2, care sunt cele mai bune conținuturi de creionat in PR3?

După consultarea tuturor partenerilor, următoarele conținuturi au fost considerate cele mai relevante:

  1. Antreprenoriatul feminin
  2. Accesul la resursele financiare
  3. Economia de tip partajare
  4. Antreprenoriatul Digital in mediul rural

Lucrul efectiv pentru dezvoltarea soluției de formare WIDE va începe in luna august 2022, însă în tot acest timp partenerii vor disemina informațiile utile despre produsele proiectului...așadar, cetățeni europeni, fiți la curent cu progresul proiectului WIDE!             

                                                           

Pentru informații suplimentare despre WIDE, vă rugăm accesați :

WIDE Website: https://wideproject.eu/

WIDE Facebook Page: https://www.facebook.com/WIDE-Project-104517608840761